965 73 13 74 - Plaça de l'Ajuntament, 3, 03729 Senija, Alicante administracio@senija.es

Salutació de l’Alcaldessa

Pepa Argudo Ferrer, Alcaldessa de Senija vull donar-vos, a través d’aquest portal, la benvinguda a totes les persones que desitgeu conéixer el nostre poble i vos acosteu fins a ell.

Si vos deixeu portar, trobareu a Senija, un poble amb el caràcter amable, afable i amb gran somriure dels seus veïns i veïnes, que obrin les portes al visitant oferint la seua riquesa paisatgística, històrica i gastronòmica.

En Senija vos oferim diverses propostes que combinen els costums i tradicions que es fonamenten en la seua pròpia historia, amb aspectes de la modernitat del temps actual.

Si passegem pels seus carrers, podreu disfrutar de les façanes de les cases de poble, amb els seus balcons, les portes antigues, l’Església de Santa Caterina, la seua ermita, la Placeta de la Capella, la cova de la Garganta i la Creueta, on podreu disfrutar d’una excursió en plena naturalesa.

La seua localització geogràfica conjuntament amb la particular climatologia suau, el seu territori amb la diversitat de bancals i muntanyes, les seues riqueses gastronòmiques basades en productes autòctons de les nostres terres, com per exemple, els seus famosos embotits, les pilotes de Putxero, l’arròs amb Fessols, les coques de Mullador… es combinen donant el millor dels resultats.

Senija, entre la costa i la muntanya, tan a prop i tan lluny, poble de la Mancomunitat de la Vall de Pop, a la comarca de la Marina Alta, es mostra a través d’aquest portal, fruit de les noves tecnologies, perquè des de qualsevol lloc pugueu estar informats de totes aquelles qüestions que puguen ser del vostre interés.

A la població de Senija teniu sempre les portes obertes i sempre sereu benvinguts.

La meua cordial salutació,

Pepa Argudo Ferrer

Alcaldessa de l’Ajuntament de Senija