965 73 13 74 - Plaça de l'Ajuntament, 3, 03729 Senija, Alicante administracio@senija.es

Salutació de l’Alcalde

Joaquín Ginestar Roselló, alcalde de Senija us vol donar, a través d’aquest portal, la benvinguda a totes les persones que desitgeu conéixer el nostre poble i us acosteu fins a ell.

Si us deixeu portar, trobareu a Senija, un poble amb el caràcter amable i afable dels seus veïns, que obri les portes al visitant oferint la seva riquesa paisatgística, històrica i gastronòmica.

En Senija us oferim diverses propostes que combinen els costums i tradicions d’un passat que es fonamenta en la seva pròpia història, amb aspectes de la modernitat dels temps actuals.

Si repasseu els seus carrers, podreu gaudir de les façanes de les cases de poble, amb els seus balcons engalanats amb plantes naturals, les portes antigues, l’Església de Santa Caterina, la seva ermita o la cova de la Gola on podreu gaudir d’una excursió en plena naturalesa. Un passeig pel terme municipal, us farà gaudir de l’aroma i la vista dels seus ametllers en flor durant l’hivern o dels camps de vinya a l’estiu.

La seva localització geogràfica conjuntament amb la particular climatologia suau, el seu territori amb la diversitat de bancals i muntanyes i les seves riqueses gastronòmiques basades en productes autòctons de les nostres terres, com per exemple, els seus famosos embotits, l’olla amb pilotes, l’arròs amb fesols i hortalisses o les coques de samfaina amb tonyina es combinen donant el millor dels resultats.

Senija, entre la costa i la muntanya, poble de la Mancomunitat de la Vall del Pop, a la comarca de la Marina Alta, es mostra a través d’aquest portal, fruit de les noves tecnologies, perquè des de qualsevol lloc pugueu estar informats de totes aquelles qüestions que puguin ser del vostre interés.

A la població de Senija teniu sempre les portes obertes.

La meua més cordial salutació i benvinguda per la vostra visita.

D. Joaquín Ginestar Roselló 

Alcalde de Senija