965 73 13 74 - Plaça de l'Ajuntament, 3, 03729 Senija, Alicante administracio@senija.es

Turisme

Senija, una localitat per a què la disfrutes, per a què trobes el que realment busques. Senija, tan lluny i tan prop. Lluny del soroll, de les aglomeracions, del bullici… i tan a prop de servicis, de la mar, de l’ambient, compres, diversió…

Senija un xicotet gran poble prop de tot i que té molt que oferir.

Tria Senija i disfruta-la!!

Que fer a Senija

  • Visita l’església Parroquial de Santa Catalina, construïda al segle XVIII sobre una antiguitat mezquita i on es venera a la patrona del poble, la Mare de Déu dels Desemparats.
  • Participa en alguna de les múltiples activitats de la seva moderna Casa de Cultura.
    Acostar-se fins a la partida rural Cometa i conegut per la seva ermita i atractiu entorn natural.
  • No perdreu els seus paràmetres naturals, com Les Bassetes, la Cova de la Garganta i l’arbol fosilitzat, la Creu Alta i la seva panoràmica impressionant, els llocs de cultiu, la zona recreativa …
  • Amb tot, aprofiteu les pràctiques de senderisme i cicloturisme.
  • No hi ha que olvidarse dels seus restaurants, i és possible, degustar el seu puxero amb pilotes, “els coques” o el “mullador amb bul I” entre altres experiències culinàries de les seves boires.
Veure fullet

La nostra història.

Conquistada per les tropes de Jaume I en 1244, va ser donada a Pedro Arlandis Cortesa en 1258 com consta en document signat en Montpelier. En 1687 era senyoriu de Gaspar Bou de Peñarroya, cavaller eqüestre de l’Orde de Montesa i Sant Jordi de Alfama. Aquest cavaller va ser qui va regalar la imatge de la Verge dels Desemparats, actual patrona del municipi.

Aumentar tamaño
Contrast

Pin It on Pinterest

Share This